نوشن یک ابزار مدیریت پروژه است و برای کارهای تیمی کاربرد بسیاری دارد. شما حتی میتوانید از آن برای کارهای شخصی نیز استفاده کنید. شاید در ابتدا این ابزار پیچیده به نظر برسد اما کار با آن بسیار راحت است و شما میتوانید پروژههای پیچیدهای را با استفاده از آن مدیریت کنید. نوشن یکی از بهترین برنامهها برای مدیریت، برنامهریزی و دیسیپلین در زندگی روزمره و کار میباشد. در این مطلب میخواهیم با هم با محیطکار نوشن آشنا شویم.
این برنامه برای همه سیستمعاملها موجود است و میتوانیم از لینک زیر آن را دانلود کنیم. همچنین این نرمافزار برای استفاده فردی رایگان است و حتی میتوانیم اپلیکیشن آن را در موبایل خود نصب کنیم.
دانلود Notion
پس از آنکه نوشن را دانلود کردیم باید آن را اجرا و بعد در آن ثبتنام کنیم یا با استفاده از اکانت گوگل خود وارد شویم.
ابتدا سؤالاتی از ما میپرسد:
این سؤالات فقط برای آشنایی و اطلاعات بیشتر است و اهمیت خاصی ندارند و بعداً هم میتوانیم در تنظیمات این اطلاعات را ویرایش کنیم.
بعد از پاسخدادن به سؤالات وارد محیطکار نوشن طبق تصویر زیر، خواهیم شد.
ما در این قسمت میتوانیم نام تیم کاری خود را مشاهده کنیم و تنظیمات محیطکار نوشن را تغییر دهیم.
اگر بخواهیم پروژهای ایجاد کنیم از این قسمت باید آن را اضافه کنیم که در قسمت دوم در مورد ایجاد صفحه صحبت خواهیم کرد.
طبق تصویر بالا لیستی از صفحهها یا پروژهها را در این قسمت از محیطکار نوشن مشاهده میکنیم.
در اینجا میتوانیم صفحهای را بهعنوان صفحه اصلی داشته باشیم و بعد در آن صفحه هر موردی را که میخواهیم اضافه کنیم. حال این صفحه میتواند به نام شرکت ما باشد یا نام یک پروژه مخصوص که بهصورت تیمی روی آن کار میکنیم یا یکی از کارهای روزانه ما.
انعطافپذیری نوشن در اینجا مشخص است که همه انتخابها را برعهده خودمان گذاشته است و میتوانیم باتوجهبه نیازمان پروژه گروهی و یا فردی خود را بسازیم. حتی میتوانیم روش کانبان را در اینجا استفاده کنیم.
از این قسمت میتوانیم ویدئوهای آموزشی نوشن را مشاهده کنیم.
این قسمت از محیطکار نوشن روی تمام صفحات قرار دارد و همیشه میتوانیم اعمال متفاوتی را با استفاده از دکمههای این قسمت روی صفحه موردنظر انجام دهیم.
خب در این قسمت از آموزشها با محیطکار نوشن آشنا شدیم.
امیدوارم آموزش مفیدی برای شما باشد و این ابزار در مدیریت پروژهها و کارهای شخصی به شما کمک کند. در قسمتهای بعد طبق نقشه راه با من همراه باشید.
درصورت بازنشدن صفحهی آموزش و مواجهه با خطای ۴۰۴ در نقشه راه زیر باید منتظر بمانید. مطالب طبق زمانبندی به مرور تا تاریخ ۵ دی ۱۴۰۰ روی بلاگ منتشر میشوند. 🙂