اغلب کسب و کار ها چیزی بین چند صد هزار تومان تا چندین میلیون تومان برای ساخت اپلیکیشن هزینه می کنند. اما متاسفانه، گاهی اوقات این اپلیکیشن ها به محض انتشار با شکست مواجه می شوند. در واقع، اشکالات اصلی در حین مراحل برنامه ریزی، انتخاب استراتژی، و در آخر خود ساخت اپلیکیشن اتفاق می افتند. ورود به دنیای موبایل و توسعه کسب و کارها نیازمند برنامه ریزی و تدوین استراتژی مناسب است. اما قبل از تدوین و اجرای هر استراتژی، شما باید بدانید ساختن چه اپلیکیشنی به دردتان می خورد. در پست های قبلی، در مورد ۳ برداشت اشتباه در بازاریابی کسب و کارها گفت و گو کردیم. در اینجا بعضی از مهم ترین از قلم افتادگی ها را در مراحل برنامه ریزی و تولید ذکر می کنیم:
به نیاز کاربران پاسخ نمیدهد
قبل از شروع ساخت اپلیکیشن، لازم است تا به دقت حتی جزییات کاربران احتمالی را بررسی کنیم، نیازهایشان را بشناسیم، و در نهایت به وضوح بدانیم که در نرم افزار خود چه چیزی را می توانیم به آنها عرضه کنیم. امکانات نرم افزار شما واقعا باید نیاز مشتری را برطرف و پروسه سابق حل مشکلاتشان را ساده سازی و تسریع کنند. اپلیکیشن در خدمت کاربران و ابزاری برای آن هاست و نباید به عنوان ابزار تبلیغاتی خودتان، یک طرفه به آن نگاه کنید.
پاسخگوی اهداف کسب وکار نیست
هر کسب و کاری یک سری اهداف دارد، مثل افزایش فروش، پیشرفت آگاهی از برند، ساختن روابط قوی و طولانی مدت با مشتریان و … وقتی که برای کسب و کار خود اپلیکیشن می سازید، باید اهداف کسب و کارتان را با عملکرد نرم افزارتان مرتبط کنید. اگر امکانات اپلیکیشن در راه رسیدن به اهداف کمک می کنند، شانس خوبی برای موفقیت بلند مدت خواهد داشت.
بنابراین اپلیکشن خوب، دارای امکاناتی است که علاوه بر پاسخ دادن به نیازی که در بخش اول در مورد آن صحبت کردیم، در راستای اهداف کسب و کار باشند.